Overvallen Waregemse juwelier krijgt hulp uit Londen

Een juwelier uit Waregem die in november zwaar overvallen werd, krijgt hulp vanuit Engeland. Die juwelier hoopt nog altijd dat de daders van die brutale overval gevonden worden. Zijn verzekeraar heeft daar een Britse maatschappij voor aangesproken. En die looft nu een enorme beloning uit van 250.000 euro voor wie de politie een tip geeft die leidt tot de aanhouding van de daders.

Of als dankzij de tip een deel van de buit wordt teruggevonden. 

Vastgebonden en bedreigd met wapen

De juwelier was  serieus onder de indruk na de overval, want de groep overvallers had hem en zijn vrouw opgewacht bij hen thuis. Het koppel werd geslagen, bedreigd, de vrouw werd vastgebonden en de juwelier moest met een wapen voor zijn neus naar de zaak rijden om de juwelen af te geven.

Tien procent van de buit

De buit van de overval bedraagt 2,5 miljoen euro. Als je de zaak kan helpen oplossen krijg je daar dus 10 procent van als beloning.

Waregem, juwelier, overval

Meest gelezen