Langverwachte laatste seizoen van "Game of thrones" heeft nieuwe trailer en een releasedatum

Het laatste seizoen van de populaire fantasyreeks "Game of thrones" gaat in première op 14 april. Dat heeft betaalzender HBO aangekondigd. Er is ook een nieuwe (korte) trailer vrijgegeven.

Veel is er nog niet bekend over het achtste en laatste seizoen van "Game of thrones". Wat we wel al weten, is dat er slechts zes afleveringen zullen zijn, maar die zullen wel de lengte hebben van een film.

In de nieuwe teaser-trailer, "Crypts of winterfell" genoemd, wandelen Jon Snow, Sansa Stark and Arya Stark door een crypte langs beelden en graven van hun overleden familieleden, wiens stemmen ze ook horen. Aan het einde van de gang zien ze hun eigen standbeelden, waarmee gesuggereerd wordt dat ook hun einde wenkt. Of de beelden in een van de nieuwe afleveringen zullen zitten, is niet bekend.     

Met het achtste seizoen komt er een einde aan "Game of thrones", een van de populairste tv-series van het laatste decennium. Maar de fans hoeven niet te wanhopen, want HBO werkt intussen aan een spin-off. Die reeks zal zich afspelen in hetzelfde universum maar duizenden jaren voor de gebeurtenissen in "Game of thrones". 

Meest gelezen