MIVB-bestuurder opgepakt op beschuldiging van aanranding

Een bestuurder van de Brusselse openbaar vervoersmaatschappij MIVB is zondag opgepakt omdat hij een passagierster zou aangerand hebben. Dat meldt La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket.

Het incident zou zich zondagnamiddag afgespeeld hebben in het metrostation Montgomery. Een 22-jarige vrouw zou er aan een busbestuurder gevraagd hebben of ze naar het toilet kon en de bestuurder zou haar voorgesteld hebben gebruik te maken van de personeelstoiletten. Daar zou de bestuurder aan de jonge vrouw gevraagd hebben wat ze onder haar kleren droeg en zou hij vervolgens hebben aangeraakt.

De jonge vrouw legde klacht neer, waarop de busbestuurder werd opgepakt. Die verklaarde dat hij wel geprobeerd had de vrouw te versieren maar dat hij haar niet had aangeraakt. De man werd ter beschikking gesteld van het parket.

Meest gelezen