Auto rijdt dwars door gevel van bed & breakfast in Turnhout 

In Turnhout is een bestelwagen binnengereden in de gevel gereden van een bed & breakfast. Twee mensen raakten gewond. In Bornem reed een auto tegen een steunpaal van een huis, en pleegde vluchtmisdrijf.

Bocht gemist

Het ongeval gebeurde iets over middernacht in de straat Kastelein. Op het einde van de Ring rond Turnhout had een bestelwagen zijn bocht gemist. Hij ging rechtdoor, reed over een beek, door de voortuin tot in de gevel van een gebouw. Twee mensen zijn lichtgewond geraakt. De brandweer heeft het gebouw intussen dichtgemaakt met een houten plaat

Vluchtmisdrijf in Bornem

Ook in Bornem is een auto tegen een woning gereden, op het kruispunt van de Kloosterstraat met Brandheide. De auto raakte de steunpaal van het dak, de woning zelf bleef gevrijwaard. De bestuurder is meteen doorgereden. De politie is nog op zoek naar de dader van het ongeval. Omdat de steunpaal geraakt is, moest de brandweer het dak stutten (zie foto hieronder).

brandweer moet dak stutten

Meest gelezen