Nicole Kidman: "Ik schaamde me dood dat ik Rami toevallig genegeerd had"

Hij mocht dan nog een van de sterren tijdens de uitreiking van de Golden Globes zijn, toch leek Rami Malek vorige week zondag compleet genegeerd te worden door Nicole Kidman toen hij het podium opstapte, nadat "Bohemian rhapsody" tot beste film in de categorie 'drama' was uitgeroepen. Het kwam allemaal nogal zielig over, zeker omdat Malek 2 keer probeerde de aandacht van "een ijskoude Kidman" te trekken, maar zij hem 2 keer niet zag staan. Het filmpje ging onmiddellijk viraal op sociale media. Maar intussen is gebleken dat beiden nog altijd goede vrienden zijn.

Het voorval werd omschreven als het gênantste moment van de Golden Globes-avond:

Kidman reageerde op celebritywebsite Entertainment Tonight nu als volgt op het gebeuren: "We zijn echt wel goede vrienden. Ik heb gewoon zijn hand niet op mijn rug gevoeld. Ik schaamde me dood dat ik hem toevallig genegeerd had. Want ik hou zielsveel van die man. Hij is zo lief en zachtaardig. Een echt schatje. Maar toen het voorval zich voordeed, bevonden we ons beiden in een roes."

"Na het voorval heeft hij me een mail gestuurd, en heb ik hem een mail gestuurd. En we hebben er eigenlijk hartelijk om gelachen."

Malek had eerder al gereageerd in het praatprogramma van Jimmy Kimmel: "Ook al lijkt het misschien anders, maar ik ken haar al verschillende jaren. Ik dacht dus dat ik zonder problemen naar haar zou kunnen toestappen om haar te begroeten. Maar op dat moment, dat was erg onhandig. Ik denk dat dit filmpje mij nog lang zal achtervolgen op het internet."

In ieder geval toonden beiden hun vriendschap uitgebreid voor elkaar tijdens de uitreiking van de Critics’ Choice Awards, afgelopen zondag:

Meest gelezen