#10YearChallenge: sterren gaan voor deze uitdaging graag terug in de tijd

Op 10 jaar tijd kan er veel veranderen, ook op het vlak van iemands uiterlijk. Al geldt dat niet voor iedereen, als we de foto’s mogen geloven van diverse celebrity’s -de ene al populairder en bekender dan de andere natuurlijk- die meedoen aan een nieuwe trend op sociale media: de '10 year challenge'. Het concept is eenvoudig: men neemt een foto van 10 jaar geleden en plaatst die naast een huidige foto. Om dan te concluderen dat er soms heel weinig veranderd is. Al hangt dat dan weer af in welke fase van iemands leven de ene met de andere foto vergeleken wordt. En ook nu is humor soms niet ver weg. We maakten volgende selectie.

Door sommigen werd alvast met een kwinkslag op de nieuwe hype gereageerd (zoek de verschillen):

Meest gelezen