Arbeider voorkomt op spectaculaire manier brand in Torhout

Een arbeider uit Torhout heeft kunnen voorkomen dat een brand in zijn bedrijf veel ergere gevolgen had. Dat deed hij door met een brandende auto door een gesloten garagepoort te rijden.

De man werkt in een bedrijf dat kapotte auto's uit elkaar haalt voor wisselstukken of oud ijzer. Plots ontstond er binnen brand aan één van de wagens en aan een mazouttank. De man rende naar een vorkheftruck, schepte de auto op en reed ermee naar buiten, dwars door de gesloten poort dus.

De man moest samen met twee collega's naar het ziekenhuis, omdat ze te veel rook hadden ingeademd. Maar ondertussen is iedereen weer thuis. De brandweer kwam blussen, omdat er mogelijk nog gevaar was mocht niemand meer binnen achteraf. Het parket onderzoekt hoe het vuur ontstaan is.

Meest gelezen