Bert Anciaux trekt SP.A-lijst voor Vlaams Parlement in Brussel

Voor de verkiezingen van mei trekt Pascal Smet de SP.A-lijst voor het Brussels Gewest, met ondervoorzitter van het parlement Fouad Ahidar op de derde plaats. Bert Anciaux trekt de lijst voor het Vlaams Parlement. Dat heeft het gewestbestuur van de SP.A Brussel maandagavond bekendgemaakt.

Het gewestbestuur van de SP.A Brussel heeft de lijsttrekkers voor de verkiezingen in mei aangeduid. Pascal Smet zal de lijst voor het Brussels Gewest trekken, met ondervoorzitter van het Parlement Fouad Ahidar op de derde plaats.

Bert Anciaux zal de lijst voor het Vlaams Parlement trekken. "Zij hebben nu de opdracht gekregen om samen met het lijstvormingscomité hun lijsten samen te stellen en hun campagne vorm te geven en zullen daar op het gepaste moment over communiceren", zegt voorzitter Willem Stevens.

Eerder vandaag werd al aangekondigd dat Brusselaar Jan Cornilie de tweede plaats op de Europese SP.A-lijst krijgt. Hannelore Goeman is kandidaat eerste opvolger voor de Europese lijst. De plannen van de partij voor de federale kamerlijst worden de komende weken verder besproken en bekendgemaakt.

Meest gelezen