Jongeman van 22 dood aangetroffen op straat in Gent

In Gent is een jongeman van 22 dood aangetroffen in de Elfjulistraat. Reanimatiepogingen konden niets meer uithalen. Volgens getuigen zou de man neergestoken zijn. Het gerecht houdt voorlopig alle opties open.

Het levenloze lichaam van de jongeman is deze middag rond 13 uur aangetroffen in de Elfjulistraat in Gent, niet ver van het UZ Gent. Getuigen zagen de man liggen en probeerden hem nog te reanimeren. “Ik zag hem liggen, helemaal wit getrokken”, vertelt een ooggetuige. ”Ze probeerden hem nog te reanimeren. Tijdens de reanimatie stonden er zwaar bewapende politieagenten bij het slachtoffer."

Gerechtelijk onderzoek

Volgens getuigen zou de man neergestoken zijn. Maar zover wil het parket nog niet gaan. Het parket bevestigt voorlopig alleen het overlijden van de man. "Het labo en de wetsgeneesheer zijn met een onderzoek gestart. Alle getuigen worden ook verhoord", zegt het parket. "De precieze omstandigheden zijn nog niet duidelijk. We houden alle pistes open", zegt parketwoordvoerster Annelies Verstraete. 

Meest gelezen