Video player inladen...

Minstens 24 doden bij botsing tussen bus en vrachtwagen in Pakistan

In de Pakistaanse provincie Beloetsjistan zijn maandag minstens 24 mensen om het leven gekomen bij een botsing tussen een vrachtwagen een een bus. Dat hebben de politie en de plaatselijke autoriteiten gemeld. De bus waarin 30 mensen zaten, vatte vuur.

In Pakistan zijn maandag minstens 24 mensen om het leven gekomen bij een ongeval met een vrachtwagen en een bus. De bus vatte vuur.

"We hebben 24 lichamen gevonden in het voertuig. Ze waren allemaal verbrand", aldus de autoriteiten. "Het is heel warm in de bus. We brengen de lichamen geleidelijk aan naar buiten."

In Pakistan komt het vaak tot verkeersongevallen als gevolg van een beperkte infrastructuur, slecht onderhouden voertuigen en roekeloos rijgedrag. Volgens de Pakistaanse dienst voor statistiek doen er zich jaarlijks ongeveer 9.000 ongevallen voor, waarbij meer dan 4.000 mensen het leven laten.

Meest gelezen