Ook in Veurne sterft een vrouw door CO-vergiftiging

In Veurne in West-Vlaanderen is een vrouw omgekomen in haar badkamer. Alles wijst er op dat ze is gestorven door CO-intoxicatie. Het parket onderzoekt de zaak. Afgelopen weekend stierven in Gent eveneens 2 vrouwen door CO-vergiftiging.

In een kleine rijwoning langs het Jaagpad in Veurne is vanmorgen een vrouw dood teruggevonden in haar bad. Het gaat om een vrouw van rond de 40 jaar. Het waren haar collega's die alarm sloegen toen ze vanmorgen niet aankwam op het werk. Ze belden haar vader. Die trof haar boven levenloos in bad aan. Daarna belde hij de hulpdiensten.

Derde CO-dode op week tijd

De omstandigheden zijn nog onduidelijk maar het heeft er alle schijn van dat de vrouw overleed door een CO-intoxicatie. Een slecht werkende boiler zou de oorzaak zijn. De afgelopen dagen overleden ook al twee mensen in Gent door een CO-vergiftiging.

Meest gelezen