Lookalike-dief van Ross Geller lijkt helemaal niet op Ross Geller

Eind oktober publiceerde de politie van Blackpool op Facebook een foto van een dader, die een maand eerder een diefstal in een plaatselijk restaurant had gepleegd. Maar uit de reacties bleek dat de verdachte vooral erg leek op David Schwimmer, beter bekend als Ross Geller uit de populaire sitcom "Friends". Zelfs Schwimmer reageerde op de foto met een opvallend filmpje, dat onmiddellijk viraal ging. Intussen werd de dader opgepakt. Maar toen hij onlangs voor een rechtbank in Blackpool moest verschijnen, daagde hij niet op. En dus gaf de politie de 'mugshot' van betrokkene vrij. En wat bleek? Verdachte A.H. leek in de verste verte niet op Ross Geller.

Het was volgende foto, gemaakt door camerabeelden, waardoor de link met de trouwgrage broer van Monica in "Friends" werd gelegd:

Schwimmer reageerde daarop met volgend filmpje, dat intussen bijna 2 miljoen keer bekeken werd:

Uiteindelijk wist de politie de dader te vatten. Maar die liet dus nu na om te verschijnen voor een rechtbank. Wat de Lancashire Police er opnieuw toe noopte een foto van hem te verspreiden. En toen bleek pas hoe weinig de verdachte op Ross Geller/David Schwimmer leek:

Wat op Twitter dan weer de reactie uitlokte van: "The one where Ross was replaced by just anyone"…

Meest gelezen