Video player inladen...

Brexit: Angstige Britten hamsteren voedsel en pizzaman voert actie voor een tweede referendum

Over goed 2 maanden stappen de Britten uit de Europese Unie. Hoe dat gaat gebeuren, is nog steeds niet duidelijk, het Britse parlement is het er nog niet over eens. Dat maakt sommige Britten bang dat het land na 29 maart niet meer bevoorraad zal worden. Een angst waar een bedrijf uit Leeds handig op inspeelt.

Ook Oliver Kenny, de uitbater van een pizzarestaurant in Londen, vreest het ergste. Wat als de Italiaanse ingrediënten van zijn pizza's dagenlang vast komen te zitten aan de grens? Kenny wil dat er een tweede brexitreferendum komt en hij schakelt zijn klanten in om zijn vraag te steunen.

Bekijk hieronder de reportage van "Het Journaal":

Video player inladen...

Meest gelezen