Verkeersproblemen op E19 naar Brussel in Vilvoorde-Cargo door brandende auto

Er zijn verkeersproblemen op de E19 naar Brussel ter hoogte van Vilvoorde-Cargo. De oorzaak is een brandend voertuig. De autosnelweg was een tijdlang afgesloten, maar intussen is de linkerrijstrook wel opnieuw vrij.

Op de E19 richting Brussel zijn er verkeersproblemen ter hoogte van Vilvoorde-Cargo door een brandende auto. Dat meldt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. De snelweg was een tijdlang helemaal afgesloten, omdat de brandweer de hele breedte nodig had om het voertuig te blussen. Intussen is de linkerrijstrook wel opnieuw vrij.

Het verkeer kan omrijden via de op- en afrit 12 Vilvoorde Cargo om zo het brandende voertuig vermijden. Automobilisten verliezen er nu wel al een kwartier, en die file neemt toe. Het Verkeerscentrum raadt het verkeer van Antwerpen naar Brussel dan ook aan om de A12 te nemen.

In de auto zaten vier personen, maar zij konden allemaal tijdig het voertuig verlaten.

Meest gelezen