Haven van Zeebrugge krijgt meer politieagenten

Er komen meer politieagenten in de haven van Zeebrugge. Dat heeft ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) gezegd tijdens een bezoek aan de haven van Zeebrugge. De extra agenten zullen worden ingezet in de strijd tegen mensensmokkelaars die transmigranten op schepen proberen te krijgen en ook om de brexit op te vangen.

De haven van Zeebrugge krijgt meer politieagenten. Die zullen worden ingezet in de strijd tegen mensensmokkelaars. Zij proberen transmigranten in schepen te krijgen naar het Verenigd Koninkrijk. De extra mannen en vrouwen kunnen ook van pas komen om de brexit mee op te vangen. De bijkomende politieagenten zullen net afgestudeerd zijn van de West-Vlaamse politieschool. Ze zullen hun loopbaan dus in de eigen provincie kunnen beginnen.

Meest gelezen