MNM ontvangt Silver Creator Award van YouTube

Het YouTube-kanaal van MNM heeft de kaap van 100.000 abonnees overschreden. Het voltallige MNM-team kreeg daarvoor vanochtend een Silver Creator Award, een prijs uitgereikt door YouTube aan kanalen die meer dan 100.000 abonnees behalen. 

Google en YouTube Belgium-woordvoerder Michiel Sallaets kwam Peter en Julie in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow feliciteren met de 100.000 abonnees op hun Youtube-kanaal

De abonnees kunnen er onder ander kijken naar de #GrotePet Vlog, de jongeren serie D5R en hun seksvragen laten beantwoord door Seksuolotte. Ze kunnen er uiteraard ook genieten van muziek en zoveel meer.

Intussen heeft de jongerenzender ook al meer dan 100.000 volgers op Instagram.

MNM is aanwezig op alle digitale mediaplatformen om jongeren te bereiken met relevante content. Van #ImagineMosul, over De Strafste School tot Marathonradio en Seksuolotte: de jongerenzender van de VRT zet sterk in op het betrekken van de jonge luisteraars via sociale media en digitale interactie. Zo gidst ook het online platform GenerationM.be al jaren jongeren door keuzes en langs obstakels in hun leven.

Videospeler inladen...

Meest gelezen