Videospeler inladen...

Nemmouche tegen voorzitter assisen: "Wees geduldig, ik zal wel praten"

Op het assisensproces over de aanslag op het Joods Museum in 2014 heeft beschuldigde Mehdi Nemmouche zich kwaad gemaakt over de gang van zaken. "Ik zal praten, wees geduldig", zei Nemmouche. 

Na een zoveelste poging van rechtbankvoorzitter Laurence Massart om beschuldigde Mehdi Nemmouche te doen praten tijdens het proces over de aanslag op het Joods Museum in 2014, heeft Nemmouche uitgehaald naar de voorzitter. 

Er komt een moment waarop ik u uitleg zal geven, wees geduldig

Mehdi Nemmouche

"We zitten hier tot 1 maart. Er komt een moment waarop ik uitleg zal geven. Dat moment komt er aan. Wees geduldig! U bent niet onpartijdig. U hebt al onze getuigen geweigerd. Getuigen die het tegendeel kunnen aantonen van wat er in die vod van een akte van beschuldiging staat, die is opgesteld door de aanklagers. De akte van beschuldiging staat vol met leugens. Wij zullen dat bewijzen. Wees geduldig.”

Bekijk de reportage over het proces Nemmouche uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen