Video player inladen...

Gasexplosie in huis in Den Haag, nog zeker één iemand onder het puin

In Den Haag, in Nederland, is een huis ingestort na een gasexplosie. Drie mensen zijn al levend onder het puin uit gehaald. Nog zeker één iemand ligt bedolven, maar de hulpdiensten hebben wel contact met hem.

De ontploffing gebeurde vanmiddag in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Door de schok werd de gevel van het huis weggeblazen. Drie mensen konden al levend onder het puin vandaan gehaald worden. De hulpdiensten hebben contact met een vierde persoon. Die man maakt het relatief goed. Er wordt nu gewerkt aan een plan om hem te bevrijden. De politie heeft geen aanwijzingen dat er nog mensen onder het puin liggen.

Door de ontploffing zijn verschillende huizen beschadigd geraakt, sommige staan zelfs op instorten. De bewoners van die huizen kunnen terecht in een hotel.

Meest gelezen