Cast "Black Panther"

"Black Panther" wint twee SAG Awards, "A Star is Born" valt buiten de prijzen

De film "Black Panther" is onderscheiden voor de beste prestaties van de hele cast en voor het beste stuntteam op de Screen Actors Guild Awards (SAG) afgelopen nacht in Los Angeles. "A Star is Born" met in de hoofdrol Lady Gaga viel tegen alle verwachtingen in buiten de prijzen. De SAG Awards voor films en acteurs zijn vaak een goede voorbode voor de Oscars.

De film "Black Panther" is een superheldenfilm met een overwegend Afro-Amerikaanse cast. De ploeg met onder meer Angela Bassett, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Michael B. Jordan, Lupita Nyongo, Andy Serkis, Forest Whitaker was dan ook het meest indrukwekkend. "Black Panther" won twee SAG Awards, een voor beste filmploeg en ook het stuntteam van "Black Panther" viel in de prijzen.

De film "A Star is Born" had de meeste nominaties op zak, maar wist geen award binnen te slepen. Bradley Cooper en Lady Gaga waren genomineerd voor hun hoofdrollen in de film en Sam Elliot voor zijn bijrol.       

Rami Malek en Glenn Close winnen SAG award

Rami Malek werd verkozen tot beste acteur voor zijn rol als Freddie Mercury in "Bohemian Rhapsody". Glenn Close won de award voor beste vrouwelijke hoofdrol met de film "The Wife".  De beeldjes, die worden uitgereikt gelden als een van de belangrijkste graadmeters voor de Oscars in februari. 

Rami Malek en Glenn Close

Meest gelezen