Zwembad Vilvoorde minstens 6 weken dicht

Wie de komende weken graag een plons wil nemen in 't Zeepaardje in Vilvoorde is eraan voor de moeite. Het zwembad blijft minstens nog zes weken dicht door een technisch probleem.

Vorige week ging zwembad 't Zeepaardje dicht in Vilvoorde. Door een technisch falen in het verdeelbord is er op de verlichtingsinstallatie van het zwembad een overspanning geweest. Hierdoor zijn zowat alle armaturen in het zwembad en de regeling defect. Die armaturen vervangen kost heel wat tijd.

Scholen en sportclubs 

Vervelend voor de zwemliefhebber, maar nog meer voor de scholen en sportclubs. Want die kunnen de komende weken nergens terecht. "We hebben verschillende zwembaden in de regio gecontacteerd zoals Grimbergen en Zaventem, maar die zijn allemaal volzet. We raden daarom clubs aan om af te spreken met andere verenigingen op de uren dat zij niet zwemmen." 

Meest gelezen