E34 richting Antwerpen twee uur volledig versperd na ernstig ongeval net voor Ranst 

Op de E34 is de weg volledig vrijgemaakt richting Antwerpen na het ongeval met een vrachtwagen en een lichte vrachtwagen net voor Ranst. Het verkeer moet de snelweg niet langer verlaten in Zoersel en de file lost er nu snel op. Eén bestuurder raakte gewond, hij zou er ernstig aan toe zijn. De E34 richting Antwerpen was twee uur lang volledig versperd door het ongeval net voor Ranst.

Het ongeval gebeurde rond 11 uur vanochtend. Een bestelwagen kwam er onder een vrachtwagen terecht. De bestuurder van de bestelwagen is zwaargewond. 

Het ongeval gebeurde net voor de samensmelting met de E313 in Ranst en zorgde ervoor dat heel wat verkeer vast kwam te zitten en onder politiebegeleiding rechtsomkeer moest maken naar het op- en afrittencomplex van Oelegem. Alle verkeer op de E34 werd binnendoor omgeleid naar de E313, maar ook daar was er nog eens hinder door een defecte vrachtwagen in Massenhoven.

Gezien de ernst van het ongeval kwam de politie alles in kaart brengen met fotogrammetrie. Intussen zijn alle voertuigen getakeld en sinds 13 uur is de rijbaan weer vrij.

Meest gelezen