"Wat Timothée Chalamet aan het lezen was? Het kindermenu wellicht!"

Het zijn niet altijd de winnaars die met de pluimen gaan lopen, zeker niet op sociale media. Dat mocht gisteren ook acteur Timothée Chalamet ondervinden, toen hij tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards, kortweg SAG, betrapt werd tijdens het lezen van iets wat duidelijk al zijn aandacht trok. Dat terwijl zijn collega’s, zoals Emily Blunt en John Krasinski, al hun aandacht richtten op wat er zich op het podium afspeelde. Nieuwsmedia vroegen zich onmiddellijk af wat de 23-jarige acteur, genomineerd maar niet bekroond voor zijn rol in "Beautiful boy" , diep in gedachten deed verzinken, terwijl de show zich voortsleepte van de ene winnaar naar de andere. Een betere doelkans kon men zich op sociale media alvast niet voorstellen.

Het was volgende foto waarmee Chalamet de aandacht trok, aandacht die hij wellicht zelf niet verwacht had:

Geniet alvast van wat men op Twitter zoal dacht wat Chalamet, die onder meer al een Oscarnominatie voor zijn rol in "Call me by your name" achter zijn naam heeft staan, aan het lezen was:

Volgens celebritywebsite People was het antwoord niet zo moeilijk: Chalamet overliep het uitgebreide programma van de show. En dat leidde wellicht nog tot het beste antwoord op de vraag, namelijk:

Meest gelezen