Vrachtwagen botst op signalisatievoertuig E19 Mechelen

Omstreeks 22.10 uur botste een vrachtwagen op een signalisatievoertuig. Het ongeval gebeurde op de E19 ter hoogte van Mechelen-Noord in de richting van Antwerpen. 

Er waren snoeiwerken bezig op de E19. De vrachtwagenbestuurder merkte dat te laat op en botste op de botsabsorbeerder van het signalisatievoertuig. De bestuurder van de vrachtwagen raakte lichtgewond. De arbeiders bleven ongedeerd. Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de middenrijstrook versperd. Enkel de linkerrijstrook was nog vrij. Rond 1 uur was de rijbaan vrijgemaakt.

Opmerkelijk is dat een identiek ongeval zich voordeed op 19 december 2018. Toen botste ook een vrachtwagen op een signalisatievoertuig tussen Mechelen-Zuid en Mechelen-Noord. Ook toen waren er in de berm snoeiwerken aan de gang.

 

Meest gelezen