Drie doden in drugslabo Hechtel-Eksel zijn geïdentificeerd

De drie personen die eergisteren dood werden aangetroffen in een drugslabo in het Limburgse Hechtel-Eksel, zijn geïdentificeerd. Het gaat om drie jonge mannen uit Nederland. Twee van hen komen uit Eindhoven, één uit Valkenswaard, net over de grens. Een van hen is van Armeense afkomst. Dat meldt het Limburgse parket. 

De hulpdiensten hadden in de nacht van maandag op dinsdag een melding gekregen van een gasgeur in de buurt en daarna vonden ze de drie doden. Ze lagen in een loods die dienst deed als drugslabo, een ruimte waar synthetische drugs werden gemaakt. Er waren geen sporen van geweld.

De slachtoffers zijn nu geïdentificeerd. Het gaat om drie jonge mannen uit Nederland, van 22, 23 en 25 jaar. Twee van hen zijn afkomstig van Eindhoven, één van Valkenswaard, net over de grens. Twee hebben de Nederlandse nationaliteit, één droeg de Armeense nationaliteit.

Volgens het parket zijn ze wellicht omgekomen doordat ze giftige dampen hadden ingeademd. Het drugslabo werd gisteren ontmanteld. 

Meest gelezen