"Is het echt wel zo koud in Iowa?"

Het is berekoud in sommige delen van de VS.  Ook in de staat Iowa daalde de temperatuur de afgelopen dagen tot -20° Celsius en meer. En dan is het natuurlijk geen goed idee om met natte haren naar buiten te komen. Toch waagde Taylor Scallon zich met natte haren even buitenshuis, wellicht als experiment, want, aldus Scallon, "is het echt wel zo koud hier in Iowa?" Ja dus, want door de extreme koude gingen haar haren onmiddellijk rechtop staan. Het filmpje dat de "transformatie" vastlegde, werd intussen meer dan 1,8 miljoen keer bekeken is.

De enorme kracht van de negatieve temperaturen werd door Scallon dus als volgt ervaren:

Op Twitter volgden alvast een aantal grappige variaties op de vreemde haartooi en de manier waarop die tot stand kwam:

Meest gelezen