Man opgepakt voor zedenfeiten op klimaatbetoging

Op de klimaatmars van leerlingen en studenten gisteren in Brussel is een man opgepakt voor zedenfeiten. De man werd op heterdaad betrapt. Het parket heeft een onderzoek geopend. 

De man werd op heterdaad betrapt door politiemensen die werden ingezet om de klimaatmars in goede banen te leiden. Hun aandacht werd getrokken toen de man verschillende meisjes benaderde. "Hij observeerde hen en filmde hen terwijl hij ongepaste seksuele gedragingen stelde ten aanzien van de meisjes", zegt Ine Van Wymersch van het Brusselse parket. "

Het parket heeft onmiddellijk een onderzoek geopend naar feiten van aanranding van de eerbaarheid ten aanzien van minderjarigen. Bij een huiszoeking bij de verdachte werden verschillende gsm's en computers in beslag genomen die mogelijk seksueel getinte foto's bevatten. 

Meest gelezen