Nu wereldberoemd, vroeger onbekend maar wel al op zoek naar de ware liefde…

Ze mogen nu dan wel wereldberoemd zijn, ooit waren ze tieners en jongvolwassenen die net als iedereen op zoek waren naar de ware liefde. Van bekendheid was in de verste verte nog geen sprake, van prille liefde daarentegen wel al. Sommige geliefden, of hun familieleden en vrienden, deelden vroeger al foto’s van hun toen nog onbekende vriendjes en vriendinnetjes. Nieuwswebsite Bored Panda verzamelde ze de afgelopen week, waarna de toch wel opmerkelijke foto’s wereldwijd door diverse nieuwsmedia (opnieuw) opgepikt werden. We selecteerden voor u 15 foto’s uit familiealbums die nu wellicht meer indruk maken dan toen. En voor de "achterblijvers" een buitengewone herinnering blijven…

 

1. Taylor Swift

2. Matt LeBlanc

3. Bradley Cooper

4. John Legend

5. Jennifer Lopez

6. Mike Tyson

7. Usher

8. Ariana Grande

9. Adam Sandler

10. Jamie Foxx

11. Jimmy Fallon

12. Blake Shelton

13. Josh Hartnett

14. Bob Saget

15. Josh Duhamel

Meest gelezen