Derde verdachte opgepakt na schietpartij in Antwerpen

Er is een derde verdachte opgepakt na de dodelijke schietpartij van gisteren in Antwerpen. Dat bevestigt het parket. Bij die schietpartij vielen een dode en twee gewonden. Gisteren waren al twee mensen opgepakt.

De schietpartij vond gisterenmiddag plaats in de Brederodestraat bij Antwerpen-Zuid. In die straat lopen de spanningen tussen de Turkse en de Koerdische gemeenschap geregeld hoog op, maar volgens getuigen gaat het om een persoonlijke kwestie en niet om een politieke.

Gisteren al zijn twee verdachten opgepakt, een 60-jarige man en zijn 32-jarige zoon. Nu zou een derde verdachte zijn opgepakt. Het zou gaan om de partner van de zoon die gisteren al is opgepakt. Die wordt vandaag nog samen met de twee andere verdachten ondervraagd voor de onderzoeksrechter die vanmiddag beslist over hun eventuele aanhouding.

Meest gelezen