Video player inladen...

Man probeert verzekering van zijn baas op te lichten, maar valt door de mand

In Woodbridge Township in de Verenigde Staten heeft een man geprobeerd om de verzekering van zijn baas op te lichten, maar hij viel door de mand toen bewakingsbeelden opdoken van wat er echt gebeurd was.

De 57-jarige Alexander Goldinsky beweerde dat hij uitgegleden was in de cafetaria op het werk. Hij diende een claim in bij de verzekering van zijn werkgever voor de medische kosten die de onfortuinlijke val met zich mee had gebracht, inclusief een ziekenhuisopname. 

Maar beelden van een bewakingscamera tonen een heel ander verhaal.

De man neemt een beker water en giet die uit op de grond. Dan lijkt hij zich even af te vragen hoe hij te werk zal gaan om vervolgens heel voorzichtig en nogal klungelig op de grond te vallen. Daar bleef hij liggen tot er hulp kwam opdagen.

Alexander Goldinsky is ondertussen aangehouden en wordt beschuldigd van verzekeringsfraude. 

Bekijk hieronder de bewakingsbeelden van de frauduleuze val:

Video player inladen...

Meest gelezen