Twee verdachten van schietpartij in Antwerpen aangehouden

In Antwerpen zijn twee van de drie opgepakte verdachten in verband met de schietpartij in de Brederodestraat door de onderzoeksrechter aangehouden. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat om de 60-jarige man en zijn 32-jarige zoon die meteen na de feiten waren gearresteerd. De later opgepakte vrouwelijke verdachte, de partner van de zoon, is na verhoor weer vrijgelaten.

Bij de schietpartij raakten drie mensen gewond, van wie er één - een 28-jarige man - 's avonds in het ziekenhuis overleed. Ook een 21-jarige neef van het dodelijke slachtoffer en nog een 26-jarige man raakten zwaargewond.

Het parket geeft voorlopig geen commentaar over de mogelijke aanleiding van het incident.

De twee aangehouden  verdachten  worden allebei verdacht van moord en poging tot moord.

Meest gelezen