Daar is Bo Peep ("Toy story") weer, maar dan helemaal anders…

Tussen alle reclamegeweld tijdens de Super Bowl werd afgelopen nacht vooral uitgekeken naar de terugkeer van Woody en Buzz Lightyear in de nieuwste "Toy story". Voor de 4e keer zullen ze vanaf 21 juni de bioscoopzalen onveilig maken en ze krijgen daarbij de steun van Bo Peep, het lieflijke vriendinnetje met de roze jurk en de gele haren van Woody. Maar schromelijk over het hoofd gezien in de vorige vervolgfilm, blijkt Bo Peep een heuse transformatie te hebben ondergaan. Met Woody gaat ze namelijk op zoek naar Buzz, die blijkbaar in een kermisattractie terechtgekomen is, en dat met een heuse "Wonder woman"-look.

Het waren volgende beelden die vorige nacht menig "Toy story"-fan even in vervoering bracht:

Opvallend was daarbij dus de terugkeer van Bo Peep, die vestimentair een duidelijke transformatie had ondergaan. Regisseur Josh Cooley: "Bo heeft haar eigen lot in handen genomen. Terwijl Woody Andy zag opgroeien, stond zij als porseleinen beeldje stof te verzamelen, tot ze besliste om op haar eentje de wereld te verkennen. Maar uiteindelijk vinden Woody en Bo elkaar terug, iets wat ze nauwelijks kunnen geloven."

Bo Peep onderging alvast een opvallende transformatie, waarbij vooral de blauwe cape opvalt. 

Meest gelezen