Zo glamoureus kan een vakantiealbum zijn...

Jack Morris werkte 4 jaar lang als tapijtreiniger, vooraleer hij zich in 2012 op zijn grote passie van het reizen stortte. Lauren Bullen was tandartsassistente, maar besloot zich in 2013 ook aan dezelfde passie over te geven. Hun reisavonturen deelden ze op hun Instagramaccount. In maart 2016 ontmoetten ze elkaar op Fiji en begonnen ze een relatie. Maar hun aparte Instagramaccount behielden ze en dat heeft hen geen windeieren gelegd. Momenteel klokken ze samen af op bijna 5 miljoen volgers.

De Brit Morris en de Australische Bullen besloten om foto’s van elkaar te nemen en die aanpak loonde. Het leverde hen onder meer een lucratief contract met 'Brand USA' op, dat de VS promoot als toeristische reisbestemming. Intussen, zo concludeert nieuwswebsite Daily Mail, "wordt er veel geld neergeteld voor hun foto’s". Aan MailOnline Travel probeerden ze een uitleg voor hun succes te vinden.

"Ik denk niet dat er een geheim is voor ons succes. Elk van ons is gegroeid op zijn eigen manier. We hadden gewoon vanaf het begin 2 verschillende verhalen die voortkwamen uit eenzelfde passie."

"Maar als we dan toch een reden moeten geven voor het succes, dan zijn het deze 3 elementen: duidelijkheid, originaliteit en passie. En je moet plezier hebben in hetgeen je doet. Dat je populairder wordt, opent vele deuren, maar dat mag nooit een doel op zich zijn."

"Jaloers op elkaar zijn we niet, om de eenvoudige reden dat we elkaar steeds zo goed mogelijk proberen te helpen. Natuurlijk zijn er momenten geweest dat we een verschillende mening hadden, of gediscussieerd hebben over wie het eerst een 'knaller' mocht publiceren."

"Meestal maken we een goede afspraak over de foto’s die we nemen. Of nemen we 2 verschillende shots van eenzelfde plek."

Meest gelezen