Wereld op zijn kop: man breekt binnen in Leuvense escaperoom, "dief heeft concept niet goed begrepen"

In een zogenoemde escaperoom in Leuven is zondagavond ingebroken. Een man ging er aan de haal met verschillende spullen uit de kamers en cash geld.  

Meestal proberen mensen binnen het uur uít een escaperoom te geraken, maar in Leuven gebeurde zondagnacht het omgekeerde. Na sluitingstijd drong een man met een lichte trui en een kap binnen in de vestiging van Exitroom. "Hij is in alle kamers langs geweest om schuifjes open te trekken en overal geld te zoeken. Ik denk niet dat hij het concept van een escaperoom goed begrepen heeft", vertelt uitbater Steven Vanhaeren.

"Heel jammer dat de man ons bestolen heeft. Er is onder andere een tablet en cash geld gestolen." In elke ruimte van de escaperoom hangen camera's die alles hebben gefilmd. De man is duidelijk herkenbaar te zien op de beelden. De uitbaters hebben die beelden op hun Facebookpagina gezet en hopen dat de man de spullen alsnog terugbrengt.

Meest gelezen