Directeur woonzorgcentrum in Deinze bouwt serviceflats in Zuid-Frankrijk

Ludo Timmermans, directeur van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Deinze, plant de bouw van 30 flats met dienstverlening in het zuiden van Frankrijk. Het project draagt de naam "Entre Mer et Montagne". Het terrein van ongeveer 4.500 vierkante meter groot bevindt zich in Villelongue dels Monts in de Franse Pyreneeën.

De woningen met zeezicht zijn vooral gericht op senioren en jonggepensioneerden. Maar ook mensen met een beperking zijn welkom. "Alle flats zullen rolstoeltoegankelijk zijn, en de zorg zal aangestuurd worden vanuit Deinze", zegt Ludo Timmermans.

De appartementen zijn vooral geschikt voor Vlamingen die al langer een woning in Frankrijk willen kopen, of voor senioren die een aantal maanden in het buitenland willen verblijven, om de rest van het jaar te verhuren aan anderen. Ook mensen die een kortverblijf willen, en ondertussen ook willen genieten van extra zorg, kunnen daar terecht.

Er zal een zwembad, een jacuzzi, een tuin en een patio aanwezig zijn. Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers met terras vooraan en achteraan.

kasto80

Meest gelezen