Videospeler inladen...

Weerman Bram Verbruggen presenteert eerste weerbericht: "Het is echt een kunst om het te presenteren"

MNM-weerman Bram Verbruggen presenteerde vandaag voor het eerst het weerbericht op Eén. Frank Deboosere en Sabine Hagedoren kregen er zo een nieuwe collega bij die het één keer per week van hen overneemt.

Sinds november is Bram Verbruggen aan de slag als weerman voor radiozender MNM, waar hij het weerpraatje afwisselend presenteert met Frank Deboosere. Vandaag maakte hij ook de stap naar het televisiescherm. Eén keer per week zal hij Frank Deboosere en Sabine Hagedoren aflossen als presentator van "Het weer" op Eén. 

"Het viel mee", zei Verbruggen na zijn eerste weerpraatje op televisie. "We hebben wel een aantal takes moeten doen om uiteindelijk de beste te kunnen selecteren, maar het viel uiteindelijk mee". Verbruggen beseft dat hij naast twee kleppers staat, Frank en Sabine: "Zij doen het alsof het niets is, maar het is echt wel een kunst om het te doen".

Frank en Sabine doen het alsof het niets is, maar het is echt wel een kunst om het te doen.

Bram Verbruggen, weerman

Verbruggen is blij met de steun die hij van zijn collega's kreeg: "Er was meteen een klik met Frank en Sabine", zegt hij in een persbericht. "Ze zijn echt supercollega's en stonden mij tijdens de opleiding enorm bij. Honderdduizenden mensen plannen hun weekend in functie van wat wij zeggen. Dat is beangstigend, maar ook motiverend. Ik kijk ernaar uit. Nu gewoon nog wat oefenen op het zinnetje "morgen is Frank er weer met meer weer" (lacht)."

Verbruggen combineert zijn job als weerman met die van officier in het Belgisch leger. Online is hij te volgen via Twitter en Instagram

Bekijk hieronder het eerste weerbericht op Eén van weerman Bram Verbruggen:

Videospeler inladen...

Meest gelezen