Ex-bandleden Elvis Presley treden op in Weert

Ex-collega's van Elvis Presley, Bob Lanning (drummer) en Jim Murray (backing vocal) komen naar Weert waar ze 'The King of Rock 'n Roll' herdenken met The Elvis Concert. Het concert maakt deel uit van een Europese tournee.

The Elvis Concert 2019 is een productie van Elvis historicus Arjan Deelen en Constantijn Zantingh van de Nederlandse Elvis Presley fanclub.

Naast de oud-bandleden zal de Amerikaanse zanger Dwight Icenhower ook vertegenwoordigd zijn op het concert. Hij heeft de nobele eer om 'The King' zelf te vertolken. Icenhower is door erfgenamen van Presley uitgeroepen tot de allerbeste Elvissound-alike. De Amerikaan is wereldwijd een veelgevraagd artiest.

De rest van de band wordt aangevuld door jonge topmuzikanten. Het Elvis Concert kan 22 mei worden bezocht in het Munttheater van Weert.

Meest gelezen