"Het moet geweldig zijn jezelf ooit tegen te komen, niet?"

Hoe zou het zijn mocht een jongere ik zijn oudere ik ontmoeten? De Nederlandse hobby-'fotoshopper' Ard Gelinck testte het uit door beroemdheden zichzelf te laten tegenkomen op één foto. Zijn Instagramaccount wist alvast de afgelopen week wereldwijd de nodige aandacht te trekken. "Het moet dan ook geweldig zijn om jezelf op een bepaald moment tegen te komen", blokletterde de Britse nieuwswebsite Daily Mail.

Volgens de Nederlandse nieuwswebsite Algemeen Dagblad zou een Facebookpost van een Engelse autohandel uit Wickford aan de basis liggen van de plotse interesse voor Gelincks foto’s. Die Facebookpost werd massaal gedeeld. "En het gaat maar door, het is niet bij te houden", aldus Gelinck in een reactie op Algemeen Dagblad, "Ik krijg op Facebook ineens honderden vriendschapsverzoeken, van over de hele wereld. Van mensen die ik niet ken en wiens naam ik niet eens kan uitspreken, haha. Op Instagram heb ik er 5.000 volgers bij. En Tina Turner postte net mijn werk!"

"Nu is het een dingetje, maar volgende week gaat die storm wel weer liggen", besloot de man uit Groenlo. Intussen telt zijn Instagramaccount al meer dan 79.000 volgers. Voor Gelinck is het 'fotoshoppen' van beroemdheden "een hobby, die een hobby moet blijven".

Laat u alvast meeslepen in de wereld waar de jongere ik plots de oudere ik tegenkomt:

Meest gelezen