"Waarom droeg Adam Levine een shirt van gordijnstof tijdens de Super Bowl?"

Of het nu zijn tepels waren die duidelijker te zien waren dan die van Janet Jackson? Of zijn blote borstkas die vrouwen 'en masse' even deed zwijmelen? Of lag het aan zijn elementaire danspasjes en dansbewegingen? Adam Levine van Maroon 5 mocht dan niet optimaal gescoord hebben op het podium tijdens de pauze van de Super Bowl afgelopen weekend, op sociale media deed hij dat des te meer. Om nog maar te zwijgen van het shirt dat hij droeg, waarmee er massaal gegrapt werd. En ja, aan de basis van het patroon van dat shirt lag wel degelijk een meubelontwerper.

Het was volgend shirt dat de nodige commotie op Twitter veroorzaakte (U dient wel snel te zijn, want Levine trok het vrij snel uit om het publiek en de kijker naar zijn fel getatoeëerde torso te laten kijken):

Er volgden onder meer volgende reacties, waarbij vooral vergelijkingen werden gemaakt met de stoffen die men voor een interieur gebruikt:

Nochtans zaten deze reacties niet zo ver van de waarheid. Aan de basis van het patroon, dat modeontwerper Dries van Noten verwerkte in zijn nieuwste lente- en zomercollectie voor mannen, ligt immers de Deense meubelontwerper Verner Panton.

Panton maakte, naast de "Panton designstoel", ook diverse ontwerpen voor het textiel dat voor meubels gebruikt wordt. Een van die ontwerpen werd nu dus door van Noten, die zijn recente collectie als een hommage aan de meubelontwerper omschrijft, heropgevist.

Meest gelezen