Will Tura eert jarige Triggerfinger op StuBru

Triggerfinger, één van 's lands bekendste rockbands bestaat 20 jaar. Reden om te vieren. Ook bij StuBru. Zij hadden 2 bandleden te gast en zorgden zelf voor een verrassingsgast, niemand minder dan Will Tura.

20 kaarsjes blazen de bandleden van Triggerfinger dit jaar uit. Zo lang bestaat één van 's lands bekendste rockbands al. En dat kwamen twee bandleden vanmorgen vieren bij Michèle Cuvelier op StuBru. Cuvelier zorgde zelf nog voor een verrassing voor Ruben Block en Mario Goossens, in de persoon van Will Tura.

Na een gelukzalige omhelzing in de studio, was het tijd voor mooie woorden. "Ik hou er aan om ze persoonlijk te feliciteren", zei Tura die bekende fan te zijn van het eerste uur. "Het zijn grote talenten, want anders waren ze nooit geraakt waar ze nu staan."

Als je voor de jeugd Amerikaans klinkt, ben je een hele goeie. De swing en de power zit er in.

Will Tura over Triggerfinger

Triggerfinger en Will Tura, twee totaal verschillende genres, maar toch vinden de twee elkaar heel goed. Zowel op muzikaal, als op persoonlijk vlak. Triggerfinger en Tura werkten al heel vaak samen en waarderen elkaars werk enorm. "Ze klinken Amerikaans", volgens Will Tura, "En als je voor de jeugd Amerikaans klinkt, ben je een hele goeie. De swing en de power zit er in."

Mooie woorden van de grootmeester voor Triggerfinger, maar ook Ruben Block en Mario Goossens staken hun respect voor Will Tura niet onder stoelen of banken, "een man die de ambacht van muziek spelen en opnemen heel serieus neemt", waardoor hij inspirerend werkt.

Bekijk hier de ontmoeting tussen Triggerfinger en Will Tura op StuBru

Videospeler inladen...

Meest gelezen