AFP or licensors

Twee communicatieverantwoordelijken stappen op bij Facebook

Twee hoge verantwoordelijken van de communicatiedienst bij sociaalnetwerksite Facebook stappen op. Dat heeft het bedrijf bevestigd. 

Het gaat om Caryn Marooney, vice-president of global communications, die besliste om te vertrekken. Ze benadrukt wel dat ze meer dan ooit gelooft in Facebook. Daarnaast stapt ook Debbie Frost op, vice-president global communications and public affairs.

Bij Facebook, en dan in het bijzonder op de communicatieafdeling, zijn de voorbije maanden heel wat hooggeplaatste werknemers vertrokken. Of het gaat om vrijwillige vertrekken is niet echt duidelijk, net als de precieze redenen.

In oktober kwam de voormalige Britse vicepremier Nick Clegg aan het hoofd te staan van de communicatiediensten van Facebook. Het bedrijf bestaat 15 jaar en wordt geconfronteerd met een groeivertraging en een hele reeks schandalen en kritiek.

Facebook zegt wereldwijd 2,3 miljard maandelijks actieve gebruikers te hebben.

Meest gelezen