Balthazar geeft exclusief concert op Rock Werchter komende zomer

De Belgische indierockgroep Balthazar is deze zomer in ons land alleen te zien op Rock Werchter. De groep is een van de twintig nieuwe namen die de festivalorganisatoren vrijdag bekendgemaakt hebben.

Rock Werchter vindt dit jaar van 27 tot en met 30 juni plaats. De affiche telt tot dusver al 56 namen met P! NK, Muse, Bastille, Tool, The Cure, Mumford & Sons en Florence + The Machine als headliners.

Naast Balthazar voegden de organisatoren vrijdag ook Olafur Arnalds en Maribou State toe aan de affiche, samen met Snarky Pupp, Masego, Jessie Reyez, Whispering Sons, Our Last Night, Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches, Alice Phoebe Lou, Parkway Drive, Tamino, RY X, Lewis Capaldi, De Staat, Black Honey en Laurel.

Meest gelezen