Videospeler inladen...

Drie kleuters verbrand na incident met kokend water op school in Blankenberge

In d'Oefenschool in Blankenberge zijn drie kleuters afgevoerd naar het ziekenhuis met brandwonden. Volgens de politie liepen twee slachtoffers tweedegraads­brandwonden op, bij het derde slachtoffertje werden brandwonden in de eerste graad vastgesteld.

Het incident deed zich tijdens de middagpauze voor in d'Oefenschool op de Maerlantcampus. Enkele kinderen hingen aan de staven die dienen om de plateaus over te schuiven. Daardoor kantelde een bak heet water, die op de slachtoffers terechtkwam. Het ging om een bak die dient om het eten warm te houden. Ze werden afgevoerd naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. 

Bekijk hieronder het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen