Ruim 25 jaar na "The wonder years": "Het was zo plezant om nog eens bij te praten"

Het is intussen al meer dan 25 jaar geleden dat de laatste aflevering van de tv-serie "The wonder years" uitgezonden werd. In deze serie werden diverse sociale en historische gebeurtenissen van eind jaren 60 en begin jaren 70 herbeleefd door de ogen van de 12-jarige Kevin Arnold, samen met zijn beste vriend Paul en buurmeisje en hartsvriendin Winnie. En de 3 acteurs, die de 3 vrienden in de serie vertolkten, zijn blijkbaar nog altijd beste vrienden. Een foto van het drietal, Danica McKellar (Winnie), Josh Saviano (Paul) en Fred Savage (Kevin), ging de afgelopen dagen dan ook viraal. De fans vonden het op sociale media alvast geweldig.

Het drietal werd wereldberoemd gedurende de 6 seizoenen dat "The wonder years" uitgezonden werd, van 1988 tot 1993:

De tijd staat natuurlijk niet stil en dus besloten ze om nogmaals samen te lunchen. McKellar, intussen 44, publiceerde de reüniefoto op haar Twitteraccount met de mededeling dat ze "het leuk vond om bij te praten en te horen hoe goed het met hun gezinnen ging". Ze beschouwt 'the guys' als haar "familie". Saviano, intussen 42, publiceerde de foto op zijn Instagramaccount dan weer met: "Hoe meer er verandert, hoe meer er hetzelfde blijft."

Op sociale media volgden reacties als:

Meest gelezen