Tankstation in Kruibeke gesloten door staking bij Esso 

In het tankstation van Esso langs de autostrade in Kruibeke verzamelden vanmorgen zo'n 35 misnoegde werknemers. Ze klagen het personeelsbeleid aan. Door een samenwerking met Starbucks en Burger King staat het personeel onder begeleiding van verschillende managers. Dat leidt volgens hen tot willekeur. 

Vanmorgen staakten zo'n 35 werknemers van Esso aan het tankstation in Kruibeke, langs de E17 richting Gent. Het personeel is niet tevreden met het personeelsbeleid van EG Group, het Britse bedrijf dat enkele jaren geleden controle verwierf over Esso. 

Door een samenwerking met Starbucks en Burger King staat het personeel onder verschillende managers, en dat zorgt volgens hen voor willekeur. Weekplanningen worden pas in het weekend opgemaakt, loonbrieven blijken niet te kloppen, en er is een "onhoudbare werkdruk", vindt het personeel. 

Bij het station in Kruibeke verzamelden vanmorgen zo'n 35 werknemers. De staking concentreert zich in Kruibeke, maar werknemers komen van verschillende stations. Door de actie is het station in Kruibeke gesloten. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen