Paul Fierens

Appartement in Duffel uitgebrand, waarschijnlijk na kortsluiting in gsm-oplader 

In Duffel, in de provincie Antwerpen, is een moeder zwaargewond geraakt bij een zware brand in een appartement. Haar twee kinderen (3 en 11 jaar) konden tijdig het gebouw verlaten via de trappenhal. Een kortsluiting in een gsm-oplader heeft waarschijnlijk de brand veroorzaakt.

In Duffel heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle brand gewoed in een appartement. Twee kinderen konden zelf het appartement verlaten. De moeder sprong door het raam van de tweede verdieping naar beneden en raakte zwaargewond.

Het gezin werd overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen hebben intussen het ziekenhuis mogen verlaten en worden door familie opgevangen. Hun appartement is uitgebrand. De brand is waarschijnlijk veroorzaakt door een kortsluiting in een gsm-oplader. 

In het flatgebouw zijn nog vijf appartementen. Twee daarvan liepen rookschade op. Het onderliggende appartement heeft vooral waterschade. Alle bewoners van alle appartementen hebben de nacht doorgebracht bij familie of in een hotel. Vandaag wordt bekeken wie terug mag naar zijn woonst.

Meest gelezen