"Geweldig!": Eddy Wally zet postuum Zelzate in de kijker

Enkele anonieme 9060-lovers hebben zich verenigd in een actiegroep en willen aantonen dat Zelzate geweldig is. Ze doen dit met grote posters met het hoofd van Eddy Wally op. Daarmee willen zij de gemeente op de kaart zetten als bruisende plek aan het kanaal Gent-Terneuzen.

Zelzate is geweldig

De afgelopen jaren kampte Zelzate met een negatief imago. Nochtans bewijzen veel Zelzatenaren dat hun gemeente wel degelijk de moeite waard is. Er zijn veel verenigingen en de middenstand doet het goed. Ze hebben bekende inwoners zoals Joost Van Hyfte en Jens Dolleslagers, en ze zijn trots op de unieke wijk Klein Rusland, en nog veel meer. 

"Jij bent mijn Chérie"

De actiegroep stunt met gigantische posters en hebben alle zelfstandigen een enveloppe met stickers gegeven. Naast de stickeractie is er ook een complimentenactie waarbij Zelzatenaren elkaar een typisch complimentje kunnen geven zoals:"Ik spring uit mijn vliegmachine alleen maar om jou te zien" en "Jij bent mijn Chérie".

Sjakossen smijten

Omdat Eddy Wally het gezicht is van Zelzate, gaan ze op Pinkstermaandag, 10 juni, een Wereldkampioenschap Sjakossen Smijten organiseren. De Grote Markt wordt het decor voor het meest gekke wereldkampioenschap ooit.

kasto80

Meest gelezen