Leerling van Brussels Collège Don Bosco zwaargewond na val van vierde verdieping

Een leerlinge van het Collège Don Bosco, aan de Stokkelsesteenweg in Sint-Lambrechts-Woluwe, is maandag zwaargewond geraakt na een val van de vierde verdieping van een schoolgebouw. Dat bevestigt Michaël Jonniaux, korpschef van de politiezone Montgomery.

De ouders van de leerlinge zijn ingelicht en krijgen ondersteuning van de dienst slachtofferhulp. Het slachtoffer van veertien raakte zwaargewond, maar haar overlevingskansen zijn positief, volgens de politie. Ook de leerlingen van de school die het ongeval zagen gebeuren worden ondersteund door de dienst slachtofferhulp.

De omstandigheden van de val zijn nog onduidelijk en moeten nog bepaald worden, maar volgens onze informatie zou het gaan om een poging tot zelfdoding. Er waren meerdere getuigen en zij zullen ondervraagd worden door de politie.

Wie vragen heeft rond zelfdoding kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Meest gelezen