Lichaam gevonden naast E40 in Affligem

De lokale en federale politie hebben in de berm naast de E40 in Affligem een levenloos lichaam van een vermiste persoon aangetroffen. Het parket heeft het lab en een wetsdokter ter plaatse gestuurd voor verder onderzoek.

Maandagvoormiddag werd er in Affligem een grote zoekactie gehouden waarbij de federale politie met onder meer een helikopter en speurhonden ter plaatse kwamen. Verschillende weilanden, bossen, stallen enzovoort werden door de politiemensen doorzocht.

Lichaam van een vermiste persoon

Uiteindelijk werd kort voor de middag een lichaam aangetroffen in de doodlopende Lombeekstraat, net naast de E40 richting Gent. “Het gaat om het lichaam van een vermist persoon”, zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “Het lab en een wetsdokter werden aangesteld voor verder onderzoek. Pas na het verslag van de wetsdokter zullen we meer informatie hebben.”

Omstandigheden onduidelijk

Het is voorlopig dus nog onduidelijk in welke omstandigheden de persoon om het leven kwam en om wie het gaat. Wel verdween op 31 januari rond 00.30 uur de 42-jarige Andy Borloo uit Denderleeuw. Hij werd op dat tijdstip het laatst gezien in de Daalstraat in Affligem. Het parket Oost-Vlaanderen verspreidde op 7 februari een opsporingsbericht. Het parket kan voorlopig niet bevestigen of er vandaag gezocht werd naar deze man en of het zijn lichaam is dat werd aangetroffen.

Meest gelezen