Wemmel waarschuwt voor misleidende brief over groepsaankoop

De gemeente Wemmel waarschuwt haar inwoners voor een misleidende brief van "Samen Wemmel". In de brief staat reclame voor een groepsaankoop. Die aankoop is geen initiatief van de gemeente, maar van een commercieel bedrijf.

De voorbije weken kregen heel wat inwoners van Wemmel een brief in de bus van "Samen Wemmel". Er gaan ook verkopers van deur tot deur. "Samen Wemmel" stelt een groepsaankoop voor om geld te besparen. Wie de brief leest, zou denken dat het gaat om een initiatief van de gemeente, maar dat klopt niet. Het gaat om een initiatief van een commercieel bedrijf.

Provincie Vlaams-Brabant

De gemeente Wemmel werkt namelijk voor al haar groepsaankopen samen met de provincie Vlaams-Brabant. De officiële website is www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop.

Meest gelezen