© VRT BMUSS

24 uur lang misverstanden: "F.C. De Kampioenen"-marathon in de bioscoop is een feit

Eén en Kinepolis organiseren op 15 maart in Antwerpen een heuse "F.C. De Kampioenen"-marathon: 24 uur lang Kampioenenplezier. Een fan had vorig jaar op Twitter een massaal gedeelde oproep daarvoor gelanceerd en krijgt nu dus gehoor. De fans krijgen in de filmzaal overigens het gezelschap van verschillende acteurs uit de serie.

In oktober vorig jaar heeft een fan op Twitter opgeroepen om een marathon van de populaire televisieserie te organiseren. "Hoeveel retweets voor een "F.C. De Kampioenen"-marathon in de bioscoop?" luidde de vraag. Volgens Eén zou 5.000 retweets volstaan.

De tweet was snel meer dan 5.000 keer gedeeld, maar lange tijd bleef het stil van de kant van Eén. Tot nu dan, want vanmorgen kondigt de initiatiefneemster op Twitter aan dat er effectief een marathon wordt georganiseerd. Op vrijdagavond 15 maart in de Kinepolis in Antwerpen is het zover.

"Alle fans van Boma, Carmen en Markske kunnen dan 24 uur lang genieten van de beste afleveringen van hun favoriete reeks", klinkt het in een persbericht van Eén. Bovendien krijgen ze in de filmzaal het gezelschap van onder meer An Swartenbroekx (Bieke), Herman Verbruggen (Marcske), Ann Tuts (Doortje) en Johny Voners (Xavier).

24 uur te lang?

Voor wie 24 uur "F.C. De Kampioenen" net iets van het goede teveel is, kan ook voor de kortere versie kiezen. Op zaterdag 16 maart kunnen fans in Kinepolis Gent en Antwerpen terecht voor drie afleveringen van de serie op het grote scherm. "Dit event is goed voor 2,5 uur Kampioenenplezier voor het hele gezin", klinkt het. Ook hier zullen verschillende acteurs hun opwachting maken.

Meer informatie en tickets vindt u op de site van Eén.

Meest gelezen